Co takhle upéct si kuře? A to ne ledajaké, ale opravdu krásně šťavnaté a chutné! Shlédněte další video recept!
Umýt, nasolit a poté upéct celé kuře v troubě umí asi každý začátečník. Co ale můžete udělat pro to, aby maso bylo ještě více šťavnaté a chutné? Víte třeba o tom, že je dobré péct kuře na roštu nebo před vložením na plech ho svázat?
Pokud chcete dokonalé šťavnaté maso, tak kuře nezbavujte kůže a potřete vepřovým nebo kachním sádlem. Možná pro některé z vás to bude znít moc tučně, ale věřte nám, že výsledek vás mile překvapí a vy už kuře nebudete péct jinak! Podívejte se jak na to!
Naše kuchařka Florentýna ho pro vás upekla v multifunkční troubě De Dietrich, která má automatický program pečení.
Dobrou chuť vám přeje De Dietrich!
Créateur D'Émotions Depuis 1684