9
říj
Vaření s Florentýnou - Jak upéct kuře

Co takhle upéct si kuře? A to ne ledajaké, ale opravdu krásně šťavnaté a chutné! Shlédněte další video recept!

Umýt, nasolit a poté upéct celé kuře v troubě umí asi každý začátečník. Co ale můžete udělat pro to, aby maso bylo ještě více šťavnaté a chutné? Víte třeba o tom, že je dobré péct kuře na roštu nebo před vložením na plech ho svázat?

Pokud chcete dokonalé šťavnaté maso, tak kuře nezbavujte kůže a potřete vepřovým nebo kachním sádlem. Možná pro některé z vás to bude znít moc tučně, ale věřte nám, že výsledek vás mile překvapí a vy už kuře nebudete péct jinak! Podívejte se jak na to!

Naše kuchařka Florentýna ho pro vás upekla v multifunkční troubě De Dietrich, která má automatický program pečení.

Dobrou chuť vám přeje De Dietrich!


DSC_4357.jpg

DSC_4356.jpg

DSC_4373.jpg

DSC_4369.jpg

DSC_4376.jpg

DSC_4387.jpg

Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.