26
zář
Vaření s Florentýnou - Jak připravit omeletu
Přinášíme vám další recept od kuchařky Florentýny. Tentokrát nám připraví krásně nadýchanou vaječnou omeletu, kterou si můžete připravit třeba na večeři.

Často se stane, že přijdete domů z práce a nemáte moc času na přípravu večeře pro sebe nebo svou rodinu. Skvělým řešením je vaječná omeleta, kterou budete mít do pár minut hotovou a opravdu si na ní pochutnáte. Na rozdíl od palačinek je omeleta hlavně z vajíček, bez mouky. Doplnit ji můžete např. o zeleninu nebo sýr. Důležité je abyste vajíčka dobře ušlehali a také ji správně usmažili na pánvi. Výsledkem bude krásně nadýchaná a šťavnatá omeleta, která bude navíc na talíři krásně vypadat.

Podívejte se, jak ji připravila naše kuchařka Florentýna! K přípravě použila indukční desku De Dietrich, díky které příprava omelety byla ještě snazší. Budete mile překvapení, jak je to opravdu jednoduché!



DSC_4341.jpg

DSC_4345.jpg

DSC_4350.jpg

DSC_4346.jpg


Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.