10
čvc
Tradiční francouzský třešňový dezert Clafoutis
Clafoutis nebo také milliard je oblíbený, vláčný, třešňový koláč, který pochází z francouzského regionu Limousin.
Recept na lahodný francouzský koláč Clafoutis

Ingredience na 1 koláč:
400g vypeckovaných třešní
100g hladké mouky
50g másla
50g moučkového cukru
4 vejce
1 lžička vanilkového cukru
250g šlehačky
špetka soli

Postup přípravy:
Nechte rozpusit máslo
V míse důkladně smíchejte hladkou mouku, vejce, moučkový cukr, vanilkový cukr a sůl
Do směsi pomalu přidejte ohřátou šlehačku a potom rozpuštěné máslo. Koláčovou formu s vyššími okraji vymažte máslem a vložte do ní vypeckované třešně
Připravené těsto na clafoutis nalijte přes třešně do koláčové formy 
Teď stačí na vaší multifunkční troubě od De Dietrich zvolit automatický režim Cukrář a vybrat recept "třešňová bublanina"

Dobrou chuť vám přeje,
De Dietrich
Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.