7
srp
Nízkoteplotní pečení s troubou De Dietrich
Nízkoteplotní pečení zajišťuje jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení. Tento program často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa.

Už jste někdy ochutnali maso, které bylo křehké, šťavnaté a dobře propečené? Nikdy se vám to ale nepodařilo doma ve vaší troubě? S troubou De Dietrich, která má program nízkoteplotního pečení, bude pečení masa jednoduché! Připravte sobě i svým přátelům lahodné a křehké maso, na které budou dlouho vzpomínat!

Nízkoteplotní pečení zajišťuje jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C. Tento program často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Obsluha je velmi jednoduchá a vy díky tomuto programu vytvoříte mistrovské dílo ve vaší kuchyni!

meat-1155132 (1).jpg

Pokud máte rádi kvalitní jogurty, tak vás určitě potěší, že si nemusíte pořizovat další přístroj na dělání domácích jogurtů, ale můžete ho také udělat v troubě De Dietrich s nízkoteplotním pečením. K výrobě domácího jogurtu vám bude stačit ponechat si pár sklenic z přesnídávek, jogurtů nebo marmelád, koupit nebo pořídit domácí nepřevařené mléko (může být i z automatu) a lžíce bílého už udělaného jogurtu (může být koupený). Jednoduché, že?

yogurt-3633093_960_720.jpg

Jak tento program funguje?

  • Fáze 1: V závislosti na výběru receptu, cca 20 min. V této fázi se spouští silný gril s ventilací a je nastavena teplota 270°C. Teplota uvnitř trouby však závisí na nastaveném programu a je přizpůsobena druhu pokrmu.
  • Fáze 2: V druhé fázi se topná tělesa vypínají a teplota postupně klesá.
  • Fáze 3: Trouba udržuje teplotu určenou zvolenou předvolbou receptu (mezi 70 až 100 °C).


Tento program použila naše kuchařka Florentýna v příspěvku: "Vaření s Florentýnou - Losos se zálivkou", kde připravila šťavnatého lososa. Skvělá inspirace na lehký oběd či večeři.

DSC_4235.jpg
Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.