7
srp
Nízkoteplotní pečení s troubou De Dietrich
Nízkoteplotní pečení zajišťuje jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení. Tento program často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa.

Už jste někdy ochutnali maso, které bylo křehké, šťavnaté a dobře propečené? Nikdy se vám to ale nepodařilo doma ve vaší troubě? S troubou De Dietrich, která má program nízkoteplotního pečení, bude pečení masa jednoduché! Připravte sobě i svým přátelům lahodné a křehké maso, na které budou dlouho vzpomínat!

Nízkoteplotní pečení zajišťuje jemný, rovnoměrný a konzistentní způsob pečení při teplotách nižších než 100 °C. Tento program často používají špičkoví kuchaři a je ideální pro přípravu obzvláště jemného a chutného masa. Obsluha je velmi jednoduchá a vy díky tomuto programu vytvoříte mistrovské dílo ve vaší kuchyni!

Pokud máte rádi kvalitní jogurty, tak vás určitě potěší, že si nemusíte pořizovat další přístroj na dělání domácích jogurtů, ale můžete ho také udělat v troubě De Dietrich s nízkoteplotním pečením. K výrobě domácího jogurtu vám bude stačit ponechat si pár sklenic z přesnídávek, jogurtů nebo marmelád, koupit nebo pořídit domácí nepřevařené mléko (může být i z automatu) a lžíce bílého už udělaného jogurtu (může být koupený). Jednoduché, že?

Jak tento program funguje?

  • Fáze 1: V závislosti na výběru receptu, cca 20 min. V této fázi se spouští silný gril s ventilací a je nastavena teplota 270°C. Teplota uvnitř trouby však závisí na nastaveném programu a je přizpůsobena druhu pokrmu.
  • Fáze 2: V druhé fázi se topná tělesa vypínají a teplota postupně klesá.
  • Fáze 3: Trouba udržuje teplotu určenou zvolenou předvolbou receptu (mezi 70 až 100 °C).


Kde koupíte spotřebiče
Zobrazit nejbližší prodejce

Créateur D'Émotions Depuis 1684

Web používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a personalizaci obsahu cookies. Interakcí s webem s tím souhlasíte.